Contact

Wij hopen dat u met de informatie die u op deze website heeft kunnen vinden een goede indruk hebt gekregen van de Maple Leaf munt. Wij hebben deze informatie samengesteld om u van dienst te kunnen zijn bij het maken van een beslissing wat voor u de beste manier van het beleggen in edelmetaal zou kunnen zijn of welke edelmetaal munten u het beste aan kunt schaffen. Wij hebben voor het samenstellen van deze informatie gebruik gemaakt van vrij op het internet toegankelijke informatie bronnen en van informatie die ons door derden is aangeleverd. Wij stellen het zeer op prijs als u voor feedback Maple Leaf munt zou willen contacteren. U kunt hiervoor het beste het formulier op deze pagina gebruiken. Voor alle vragen Maple Leaf munt contacteren is ook veruit de beste manier via dit formulier. Ook voor alle mogelijke andere zaken kunt u met Maple Leaf munt contact op nemen door middel van dit formulier.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om wat voor reden dan ook niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie op deze website is volledig informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.