Gouden Maple Leaf Kopen

Op het moment dat u uw keuze gemaakt hebt en in goud wilt gaan beleggen door middel van munten uit het Maple Leaf programma, zult u natuurlijk wel moeten weten waar u de gouden Maple Leaf kopen kunt. Op deze pagina zullen wij dieper in gaan op het online of juist offline aankopen van deze gouden beleggingsmunten.

De Maple Leaf munt wordt van meerdere edelmetalen geslagen en de gouden uitvoering is daarbij een van de zuiverste beleggingsmunten die verkrijgbaar is. Dit is ook de reden dat de gouden Maple Leaf door veel beleggers gekozen wordt als middel om te beleggen in goud. Het zal u immers een kans bieden om te beleggen in een even zuivere vorm van goud als het beleggen door middel van goudbaren terwijl u daarvoor hele mooie munten terug krijgt. Een Maple Leaf kopen heeft daarbij weer als voordeel dat bij verkoop de munt altijd goed te herkennen is en daarmee eenvoudig op echtheid te controleren is. Dit is natuurlijk belangrijk omdat de prijs die u voor uw munten geboden krijgt nu eenmaal uw winst zal bepalen. Een gouden Maple Leaf kopen kan u de volle winst opleveren omdat u 99,99 procent puur goud verkoopt in de vorm van een munt die wereldwijd erkend wordt als een van de belangrijkste beleggingsmunten van dit moment.

Het is belangrijk om u goed te oriënteren op het moment dat u door middel van de Maple Leaf goud kopen wilt. Het zal u als u dit gaat doen snel duidelijk zijn dat u niet overal dezelfde prijs zult betalen. De prijsverschillen die u tegen komt maken het soms interessant om ergens anders uw aankopen te doen dan waar u normaal gesproken voor zou kiezen. Als u bijvoorbeeld normaal gesproken naar een lokale dealer zou gaan voor het gouden Maple Leaf kopen, dan moet u er rekening mee houden dat u daarvoor een hogere prijs zult moeten betalen. Dit komt omdat uw lokale dealer vanwege het er op na houden van een offline winkel hogere kosten maakt. Deze kosten voor de winkel met alle verlichting en verwarming en uiteraard de extra beveiliging zullen opgebracht moeten worden met de winstmarge. Koop gouden Maple Leaf munten dan ook niet bij een offline winkel vanwege de prijs maar hooguit vanwege de persoonlijke afhandeling door de verkoper.

Deze persoonlijke afhandeling zal u echter nog niets vertellen over de eventuele voorraad die een offline winkel zou hebben. Een gouden Maple Leaf kopen bij een offline winkel betekend vervolgens ook dat u met uw aankoop over straat zult moeten, als er niet voldoende vooraar is dan zult u dit zelfs nogmaals moeten. Het bezorgen is er meestal niet bij en op z’n best kan dit alleen tegen extra kosten die natuurlijk bovenop de toch al hoger prijs komen. De Maple Leaf kopen bij een online winkel zal u in dit geval een aantal voordelen op leveren. Allereerst zal de prijs die u moet betalen vrijwel altijd lager zijn, niet alleen omdat de prijs van de gouden Maple Leaf continue aangepast wordt aan de koers van goud in plaats van eens per dag waarbij een offline winkel natuurlijk aan de veilige kant gaat zitten om eventuele schommelingen op te kunnen vangen. Ook zal de prijs die u moet betalen als u door middel van een Maple Leaf goud kopen wilt lager zijn omdat een online winkel veel lagere kosten maakt dan een offline winkel.

Koop gouden Maple Leaf munten dan ook in een online winkel als u niet te veel wilt betalen. De lagere kosten die de webshop die u op deze website aan zult treffen bijvoorbeeld maakt komen tot stand doordat de winkel in feite alleen uit een website bestaat. Deze kostenbesparing wordt rechtstreeks aan u doorberekend door middel van lager prijzen. Een gouden Maple Leaf kopen bij een webshop zal u ook het voordeel opleveren dat u uw bestelling wel kan, maar niet persoonlijk op hoeft te halen. U kunt uw bestelling op laten sturen naar uw huisadres of ieder ander adres waarbij het pakketje geheel verzekerd is tegen verlies en diefstal. Uw bestelling zal discreet verpakt zijn en u kunt aangeven waanneer de aflevering plaats moet vinden. Ook zal de bezorger uw gouden Maple Leaf munten niet bij de buren afleveren waardoor allen u voor ontvangst zult moeten tekenen. Wellicht het belangrijkste is dat u bij de webshop kunt betalen door middel van iDeal. Hierdoor weet u zeker dat uw betaling volledig veilig en geheel anoniem plaats zal vinden en dat Maple Leaf goud kopen net zo veilig zal zijn als uw eigen bankrekening.