Waarom Maple Leaf Kopen

Het beleggen in edelmetalen is voor veel beleggers een optie om hun vermogen op een waardevaste manier te beleggen. Daarbij kan men beleggen door middel van staven of baren maar ook door het kopen van munten die u veel keuze bieden. Bij deze laatste optie reist de vraag waarom Maple Leaf kopen een betere optie is dan de vele andere beleggingsmunten.

Op de vraag waarom Maple Leaf munt kopen een goed idee is zou u heel kort kunnen antwoorden door te stellen dat het een belegging in puur edelmetaal is. Toch zou dit een beetje te kort door de bocht zijn want er is meer dar de Maple Leaf een zeer aantrekkelijke beleggingsoptie maakt. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat alle Maple Leaf uitvoeringen geslagen zijn van de zuiverste edelmetalen. Dit is waarom het kopen van Maple Leaf munten feitelijk een belegging is in puur edelmetaal, een gouden Maple Leaf munt is immers geslagen van 99,99 procent puur goud en daarmee net zo zuiver als goudbaren, ditzelfde geld voor de zilver Maple Leaf munt die van 99,99 procent puur zilver geslagen is. Dit is waarom Maple Leaf kopen dus een gelijkwaardige is als het beleggen door middel van de aankoop van baren edelmetaal. In ieder geval zult u bij de aanschaf van de gouden of zilveren munten en zelf bij het kopen van platinum of palladium Maple Leaf munten zeer pure beleggingsmiddelen aankopen. Het ruime assortiment om uw keuze uit te maken is ook waarom Maple Leaf kopen door steeds meer mensen gedaan wordt.

Toch is er wel een verschil op te merken tussen het beleggen door middel van baren edelmetaal en door middel van munten van edelmetaal. Ook al zijn de verschillende munten en de baren wel van hetzelfde goud gemaakt, toch zijn de munten vaak iets duurder dan de baren. De reden waarom Maple Leaf munt kopen iets duurder is dan het kopen van baren is omdat u het juist over munten hebt en niet over baren. De baren worden ook speciaal gemaakt voor het beleggen maar zullen veel minder bewerking vergen. Het speciaal voor het beleggen slaan van munten kost veel meer werk en dat is waarom Maple Leaf kopen u iets meer zal gaan kosten dan alleen de prijs van goud. Bovendien zullen deze munten natuurlijk niet vanzelf van de Canadian Mint naar uw edelmetaal dealer komen en dat moet dus ook betaald worden. Waarom het kopen Maple Leaf munten iets duurder is heeft dus te maken met het feit dat de speciaal gemaakte goudbaren door een smelterij dichtbij huis gemaakt zijn en de Maple Leaf munt in Canada geslagen is.

Waarom Maple Leaf online kopen dan weer iets goedkopen is dan het aanschaffen van dezelfde munt bij een lokale dealer is weer een ander verhaal. Dit is een kwestie van welke handelaar in edelmetaal beleggingsmiddelen de minste kosten maakt voor de bedrijfsvoering. Het mag duidelijk zijn dat de kosten voor de bedrijfsvoering terug verdiend moeten worden met de winstmarge die een handelaar op de verschillende beleggingsmiddelen maakt. Als u dus gaat kijken waar Maple Leaf kopen het beste mogelijk is dan zult u natuurlijk het minste aan deze winstmarge mee willen betalen. Uw aankoop zal dar immers goedkoper van worden waardoor u op het aankoop bedrag geld kunt besparen. De reden waarom Maple Leaf kopen bij een online winkel meestal goedkopen uit zal vallen dan bij een offline winkel is omdat een online winkel geen fysieke winkel heeft. De hele winkel is de website waar u het gehele assortiment kunt bekijken en uw bestelling kunt plaatsen. Dit zal dus veel minder kosten met zich mee brengen dan een fysieke winkel met de kosten voor het runnen van een winkel en de extra beveiliging die nodig is. Het besparen op de kosten is dus waarom Maple Leaf munt kopen bij een webshop een goed idee is.

Toch is er meer waarom Maple Leaf online kopen een beter plan is dan bij uw lokale dealer of andere offline winkel. Bij de webshop die u op deze website aan zult treffen kunt u de gehele collectie online bekijken en op ieder moment van de dag bestellen. Als u hiervoor de koers van goud of zilver waar alle prijzen op gebaseerd worden zelf in de gaten wilt houden dan is dat zeker mogelijk. Als u weet waar Maple Leaf kopen verstandiger is dan zult u uw bestelling niet zelf op hoeven te halen. Uw bestelling zal discreet verpakt naar het door u opgegeven adres worden opgestuurd op het moment dat u aan geeft. Dit is ook waarom Maple Leaf kopen bij een webshop u voordelen op zal leveren, u hoeft er niet mee over straat. Ook kunt u uw bestelling veilig betalen door middel van iDeal, hierdoor weet u zeker dat uw betaling volledig veilig en geheel anoniem plaats zal vinden. Ook dit is waarom Maple Leaf online kopen een keus is die door steeds meer mensen gemaakt wordt.